Thuis Privacybeleid

Privacybeleid

Privacybeleid

Het beschermen van uw privƩgegevens is onze prioriteit. Deze privacyverklaring is van toepassing op BILMAR.ORG en BILMAR en regelt het verzamelen en gebruiken van gegevens. Voor de doeleinden van dit privacybeleid omvatten alle verwijzingen naar BILMAR, tenzij anders vermeld, BILMAR.ORG. De BILMAR-website is een verhuursite voor hotels/appartementen. Door de BILMAR-website te gebruiken, stemt u in met de behandeling van gegevens zoals beschreven in deze verklaring.

Verzameling van uw persoonlijke informatie Om u beter te kunnen voorzien van producten en diensten die op onze site worden aangeboden, kan BILMAR persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen, zoals uw:

Als u producten en diensten van BILMAR aanschaft, verzamelen wij facturerings- en creditcardgegevens. Deze informatie wordt gebruikt om de aankooptransactie te voltooien.

BILMAR kan ook anonieme demografische informatie verzamelen die niet uniek is voor u, zoals uw:

We verzamelen geen persoonlijke informatie over u tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt. Het is echter mogelijk dat u bepaalde persoonlijke informatie aan ons moet verstrekken wanneer u ervoor kiest om bepaalde producten of diensten die beschikbaar zijn op de Site te gebruiken. Deze kunnen omvatten: (a) registreren voor een account op onze site; (b) deelname aan een prijsvraag of wedstrijd die door ons of een van onze partners wordt gesponsord; (c) aanmelden voor speciale aanbiedingen van geselecteerde derden; (d) ons een e-mailbericht sturen; (e) het indienen van uw creditcard- of andere betalingsgegevens bij het bestellen en kopen van producten en diensten op onze site. We zullen uw informatie namelijk gebruiken voor, maar niet beperkt tot, communicatie met u met betrekking tot diensten en/of producten die u bij ons hebt aangevraagd. We kunnen in de toekomst ook aanvullende persoonlijke of niet-persoonlijke informatie verzamelen.

Gebruik van uw persoonlijke informatie BILMAR verzamelt en gebruikt uw persoonlijke informatie om haar website(s) te beheren en de door u gevraagde diensten te leveren.

BILMAR kan uw persoonlijk identificeerbare informatie ook gebruiken om u op de hoogte te houden van andere producten of diensten die beschikbaar zijn bij BILMAR en zijn gelieerde ondernemingen.

ā€“ Voor- en achternaam ā€“ Postadres ā€“ E-mailadres ā€“ Telefoonnummer ā€“ Leeftijd ā€“ Geslacht Dit is een document van RocketLawyer.com. Informatie delen met derden BILMAR verkoopt, verhuurt of leaset haar klantenlijsten niet aan derden.

BILMAR kan, van tijd tot tijd, contact met u opnemen in de naam van externe bedrijfspartners in verband met een zeker aanbod dat voor u interessant kan zijn. In die gevallen wordt uw unieke persoonlijk identificeerbare informatie (e-mail, naam, adres, telefoonnummer) overgedragen aan de derde partij. BILMAR mag gegevens delen met vertrouwde partners om te helpen statistieke analyses uit te voeren, om u e-mail of post te sturen, om te voorzien in klantenondersteuning, of om leveringen te regelen. Het is verboden voor derden om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan BILMAR, en ze zijn verplicht tot geheimhouding van uw informatie.

BILMAR kan uw persoonsgegevens openbaar maken, zonder voorafgaande kennisgeving, indien dit wettelijk verplicht is of indien wij te goeder trouw menen dat een dergelijke actie noodzakelijk is om: (a) te voldoen aan de edicten van de wet of te voldoen aan juridische procedures die aan BILMAR of de plaats; (b) om de rechten of eigendom van BILMAR te beschermen en verdedigen; en/of (c) te handelen onder urgente omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van BILMAR, of the het publiek te beschermen.

Opt-out van openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden In verband met alle persoonlijke informatie die we mogelijk bekendmaken aan een derde partij voor zakelijke doeleinden, hebt u het recht om te weten:

U hebt het recht onder de California Consumer Privacy Act van 2018 (CCPA) en bepaalde andere privacy- en gegevensbeschermingswetten, indien van toepassing, om u af te melden voor de openbaarmaking van uw persoonlijke informatie. Als u uw recht uitoefent om u af te melden voor de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, zullen wij afzien van openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, tenzij u vervolgens uitdrukkelijk toestemming geeft voor de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens. Als u zich wilt afmelden voor de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, gaat u naar deze webpagina BILMAR.ORG.

Het volgen van gebruikersgedrag BILMAR kan bijhouden welke websites en pagina's onze gebruikers binnen BILMAR bezoeken, om te bepalen welke BILMAR-services het populairst zijn. Deze gegevens worden gebruikt om op maat gemaakte inhoud en advertenties binnen BILMAR te leveren aan klanten van wie het gedrag aangeeft dat ze geĆÆnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp.

Automatisch verzamelde informatie Informatie over uw computerhardware en -software kan automatisch worden verzameld door BILMAR. Deze informatie kan bestaan uit: uw IP-adres, browsertype, domeinnamen, toegangstijden en verwijzende websiteadressen. Deze informatie wordt gebruikt om de service optimaal te kunnen uitvoeren, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken over het gebruik van de BILMAR-website.

Veiligheid van uw Persoonsgegevens BILMAR stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. ā€¢ De categorieĆ«n van persoonlijke informatie die we over u hebben vrijgegeven voor zakelijke doeleinden. Dit is een document van RocketLawyer.com. BILMAR gebruikt hiervoor de volgende methodes:

Wanneer persoonlijke informatie (zoals een creditcardnummer) naar andere websites wordt verzonden, wordt deze beschermd door het gebruik van encryptie, zoals het Secure Sockets Layer (SSL)-protocol.

We streven ernaar om passende beveiligingsmaatregelen te nemen om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang tot of wijziging van uw persoonlijke gegevens. Helaas kan van geen enkele gegevensoverdracht via internet of een draadloos netwerk worden gegarandeerd dat deze 100%-veilig is. Als gevolg hiervan erkent u, hoewel wij ernaar streven uw persoonlijke gegevens te beschermen, dat: (a) er veiligheids- en privacybeperkingen zijn die inherent zijn aan het internet en waarover wij geen controle hebben; en (b) veiligheid, integriteit en privacy van alle informatie en gegevens die via deze site tussen u en ons worden uitgewisseld, kan niet worden gegarandeerd.

Recht op verwijdering Behoudens bepaalde uitzonderingen die hieronder worden uiteengezet, zullen wij na ontvangst van een verifieerbaar verzoek van u:

Houd er rekening mee dat we mogelijk niet kunnen voldoen aan verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verwijderen als dit nodig is om:

ā€¢ Kinderen onder de dertien ā€“ SSL-protocol
ā€¢ Uw persoonsgegevens uit onze administratie verwijderen; En
ā€¢ Vraag eventuele serviceproviders om uw persoonlijke gegevens uit hun administratie te verwijderen.
ā€¢ Voltooi de transactie waarvoor de persoonlijke informatie is verzameld, voldoe aan de voorwaarden van een schriftelijke garantie of productterugroeping uitgevoerd in overeenstemming met de federale wetgeving, lever een goed of dienst die door u is aangevraagd, of redelijkerwijs verwacht binnen de context van onze lopende zakelijke relatie met u, of anderszins een contract tussen u en ons uitvoeren;
ā€¢ Beveiligingsincidenten detecteren, beschermen tegen kwaadwillige, misleidende, frauduleuze of illegale activiteiten; of degenen die verantwoordelijk zijn voor die activiteit vervolgen;
ā€¢ Debuggen om fouten te identificeren en te repareren die de bestaande bedoelde functionaliteit aantasten;
ā€¢ de vrijheid van meningsuiting uitoefenen, het recht van een andere consument waarborgen om zijn of haar recht op vrije meningsuiting uit te oefenen, of een ander recht uitoefenen waarin de wet voorziet;
ā€¢ Voldoen aan de California Electronic Communications Privacy Act;
ā€¢ Deel te nemen aan openbaar of collegiaal getoetst wetenschappelijk, historisch of statistisch onderzoek in het algemeen belang dat voldoet aan alle andere toepasselijke wetten op het gebied van ethiek en privacy, wanneer het verwijderen van de informatie door ons de verwezenlijking van dergelijk onderzoek waarschijnlijk onmogelijk maakt of ernstig belemmert; op voorwaarde dat we uw geĆÆnformeerde toestemming hebben verkregen;
ā€¢ Alleen intern gebruik mogelijk maken dat redelijkerwijs overeenkomt met uw verwachtingen op basis van uw relatie met ons;
ā€¢ Voldoen aan een bestaande wettelijke verplichting; of
ā€¢ Anders uw persoonlijke informatie intern gebruiken op een wettige manier die verenigbaar is met de context waarin u de informatie hebt verstrekt. Dit is een document van RocketLawyer.com. BILMAR verzamelt niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan dertien jaar. Als je jonger bent dan dertien jaar, moet je toestemming vragen aan je ouder of voogd om deze website te gebruiken.

Afmelden en afmelden voor communicatie met derden Wij respecteren uw privacy en geven u de mogelijkheid om u af te melden voor het ontvangen van aankondigingen van bepaalde informatie. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het ontvangen van enige of alle communicatie van externe partners van BILMAR door hier contact met ons op te nemen: ā€“ Webpagina: BILMAR.ORG ā€“ E-mail: Info@BILMAR.ORG ā€“ Telefoon: 7025214664

E-mailcommunicatie Van tijd tot tijd kan BILMAR contact met u opnemen via e-mail met als doel aankondigingen, promotionele aanbiedingen, waarschuwingen, bevestigingen, enquĆŖtes en/of andere algemene communicatie te verstrekken. Om onze Services te verbeteren, kunnen we een melding ontvangen wanneer u een e-mail van BILMAR opent of op een link daarin klikt.

Als u geen marketing- of promotionele communicatie meer wilt ontvangen via e-mail van BILMAR, kunt u zich afmelden voor dergelijke communicatie via Bill@BILMAR.ORG.

Wijzigingen in deze verklaring BILMAR behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid van tijd tot tijd te wijzigen. We zullen u op de hoogte brengen van belangrijke wijzigingen in de manier waarop we persoonlijke informatie behandelen door een kennisgeving te sturen naar het primaire e-mailadres dat in uw account is opgegeven, door een opvallende kennisgeving op onze site te plaatsen en/of door privacyinformatie op deze pagina bij te werken. Uw voortgezette gebruik van de Site en/of Diensten die via deze Site beschikbaar zijn na dergelijke wijzigingen, vormt uw: (a) erkenning van het gewijzigde Privacybeleid; en (b) instemming om dat beleid na te leven en eraan gebonden te zijn.

Contactgegevens BILMAR heet uw vragen of opmerkingen betreffende deze Privacyverklaring welkom. Als u van mening bent dat BILMAR zich niet aan deze verklaring heeft gehouden, neem dan contact op met BILMAR via:

BILMAR 2744 Mona Lisa St Henderson NV 89044

 

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Voer uw opmerking in!
Vul hier uw naam in

nl_NL_formalDutch